Mondhygiëniste

Laat uw mond deskundig verzorgen door een mondhygiënist in onze praktijk in Heemstede. Een mondhygiënist richt zich voornamelijk op het voorkomen van tandvleesproblemen, gaatjes en dunner wordend glazuur. Een behandeling bij een mondhygiënist is dan ook een perfecte ondersteuning van uw gebitshygiëne.

Een gezonde mond dankzij een behandeling bij onze mondhygiënist in Heemstede

Een goed, gezond en gaaf gebit begint bij een goede mondhygiëne. Sommige mensen vinden het door gebrek aan kennis lastig om hun gebit goed te onderhouden, of laten hun gebit niet periodiek controleren uit angst voor de tandarts. Onze mondhygiënist in Heemstede richt zich op preventie en mondverzorging, om zo tandbederf (cariës, gaatjes) en tandvleesaandoeningen te voorkomen en te bestrijden. Wanneer uw mondhygiëne van uw gebit niet optimaal is, wordt u door de tandarts doorverwezen naar de mondhygiënist. Goede mondhygiëne helpt de volgende problemen te voorkomen:

  • Tandvleesproblemen, zoals bloedend tandvlees bij het poetsen
  • Tanden of kiezen die los gaan staan
  • Gezwollen en rood tandvlees
  • Gaatjes in uw tanden en kiezen
  • Tandsteen of aanslag op uw tanden
  • Een slechte adem of vieze smaak in de mond

Ervaart u op dit moment één of meerdere van bovenstaande problemen? Neem dan contact met ons op, zodat we u kunnen helpen met een passende tandheelkundige behandeling.

Maak nu een afspraak met onze mondhygiënist in Heemstede

Als u graag ondersteuning wilt van uw gebitshygiëne, dan kan een behandeling door een mondhygiënist een uitkomst voor u zijn. Onze mondhygiënist in Heemstede verzorgt uw gebit niet alleen, maar geeft u ook advies en uitleg om uw gebit zelfstandig goed te onderhouden. Maak nu een afspraak door te bellen naar 023 – 529 1927 of een e-mail te sturen naar contact@mondzorg-heemstede.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen. Als u voor het eerst een afspraak maakt, dan kunt u zich als nieuwe patiënt direct bij ons inschrijven.

Direct inschrijven

van A tot Z kunt u bij Mondzorg Heemstede terecht