Volwassen orthodontie in Heemstede

Zoekt u een tandarts die gespecialiseerd is in volwassen orthodontie in regio Heemstede? De tandartsen van Mondzorg Heemstede voeren deskundige behandelingen voor orthodontie uit bij volwassenen. Dankzij een beugel krijgt u een recht en gezond gebit. Wilt u ook rechte tanden in 6 maanden? Dan zijn onze 6 maanden-beugels een uitkomst voor u!

Een prachtige lach met volwassen orthodontie bij ons in Heemstede

Het is nooit te laat om weer te glimlachen. Steeds meer volwassenen beginnen aan orthodontie om de problemen aan te pakken die hen voor het grootste deel van hun leven hebben gehinderd. Met de kleinere, comfortabelere en minder zichtbare beugels is dit tegenwoordig zeer goed mogelijk. Zo kunt u bij ons terecht voor een 6 maanden-beugel, waarmee u in een half jaar prachtig rechte tanden krijgt. Die schitterende lach wordt zo heel snel werkelijkheid! Orthodontie voor volwassenen valt onder de esthetische behandelingen van onze praktijk in Heemstede. Behalve een gezond gebit gaan we met onze esthetische behandelingen altijd voor een maximaal esthetisch resultaat. We bezorgen u bijvoorbeeld ook graag een stralend wit gebit door middel van een tandenbleekbehandeling.

Maak nu een afspraak

Gaat u de stap nemen naar die prachtige, rechte en gezonde glimlach? Wacht niet langer en maak nu een afspraak voor volwassen orthodontie in onze praktijk in Heemstede. Als u een nieuwe patiënt bij ons bent, dan kunt u zich gemakkelijk bij ons inschrijven. Bent u al als patiënt bij ons geregistreerd? Neem dan telefonisch contact met ons op via 023 – 529 1927 of stuur een e-mail naar contact@mondzorg-heemstede.nl.

Direct inschrijven

van A tot Z kunt u bij Mondzorg Heemstede terecht