Tanden bleken/Witte tanden

Laat uw tanden professioneel bleken door onze deskundige tandartsen in Heemstede. Met een eenvoudige, maar effectieve behandeling krijgt u in korte tijd de schitterende lach die u wilt. Dankzij een tandenbleekbehandeling is uw schaamte voor uw verkleurde tanden verleden tijd. U kunt weer breeduit lachen met stralend witte tanden!

Wilt u een parelwitte lach? Laat uw tanden bleken in onze praktijk in Heemstede

Uw tanden kunnen om verschillende redenen verkleuren. Als u bijvoorbeeld rookt of vaak thee of koffie drinkt, verschijnt er sneller een wit-gelig laagje op uw tanden en kiezen. Goed en regelmatig poetsen helpt om verkleuringen te voorkomen. Als het wit-gelige laagje er eenmaal op zit, is het echter lastig om deze met enkel een aantal poetsbeurten te verwijderen. Door uw tanden te laten bleken door onze tandartsen in Heemstede, kunt u het probleem verhelpen. Wat kunt u van ons verwachten?

  • U bent onder toezicht van een tandarts.
  • U krijgt professioneel advies. Wij adviseren u over de behandeling die bij uw situatie past.
  • Er zijn meerdere opties mogelijk op het gebied van tanden bleken bij onze praktijk in Heemstede.
  • Deze behandeling is ook beschikbaar voor cliënten of patiënten van andere tandartsen.

Een tandenbleekbehandeling valt onder onze esthetische behandelingen. Heeft u één of een klein aantal verkleurde tanden? Dan kunt u er ook voor kiezen om een aantal porseleinen of composieten facings door ons te laten zetten. Bespreek de mogelijkheden met onze tandartsen.

Maak nu een afspraak

Kunt u niet wachten tot u weer straalt met een prachtig, wit gebit? Maak dan nu een afspraak om uw tanden te laten bleken door onze tandartsen in Heemstede. Ons doel is om u met een schitterende lach naar buiten te zien gaan! U kunt gemakkelijk en snel een afspraak maken door te bellen naar 023 – 529 1927 of een e-mail te sturen naar contact@mondzorg-heemstede.nl. Bezoekt u ons voor het eerst? Dan kunt u uzelf ook direct inschrijven als nieuwe patiënt. U kunt eventueel ook ons contactformulier invullen.


Direct inschrijven

van A tot Z kunt u bij Mondzorg Heemstede terecht